چه زمانی به دکتر بواسیر مراجعه کنیم؟
مراجعه به دکتر به منظور معاینه و تشخیص بیماری بواسیر هنگام مشاهده اولین علائم از نیاز های اولیه درمان این بیماری به شمار می رود. اکثر دکتر و پزشک های متخصص میگویند: هر زمان که خونریزی مشاهده کنید، توده ای در مقعد احساس می کنید یا در ناحیه مقعد درد دارید، باید به دکتر بواسیر مراجعه کنید.
اگر زمان مراجعه به پزشک متخصص بواسیر به تعویق بیندازید موجب بروز عوارض جدی چون پیشرفت بیماری، مزمن شدن آن و سخت شدن مراحل درمان می گردد. بنابراین بهترین زمان مراجعه به دکتر بواسیر، هنگام مشاهده اولین علائم آن است.
برخی از علائم که نشان می دهد مراجعه به دکتر بواسیر برای شما یک امر مهم تلقی می شود:
- مشاهده هرگونه خونریزی از مقعد
- احساس درد در ناحیه مقعد
- عدم درمان پس از به کارگیری روشهای درمان خانگی یا گیاهی
- اگر یبوست مزمن دارید
- هرگونه تورم یا بیرون زدگی در مقعد احساس می کنید
- هنگام اجابت مزاج با سوزش مواجه می شوید
برای درمان بواسیر به چه دکتری مراجعه کنیم؟
یکی از سوالات رایجی که بیشتر بیماران با آن مواجه هستند، این است که برای درمان بواسیر به کدام متخصص مراجعه کنیم ؟
خوب است بدانید بهترین دکتر هموروئید یا بواسیر دارای تخصص جراحی عمومی، گوارش یا متخصص بیماری های عمومی باشد. علاوه بر آن درمان بواسیر وابسته به تجربه پزشک و شناخت دقیق آن از بیماری می باشد.
بهتر است به نکاتی که در ادامه درباره خصوصیات دکتر بواسیر گفته شده است توجه نمایید تا بتوانید بهترین متخصص هموروئید را انتخاب کنید:
- دکتر بواسیر باید حداقل دارای 10 سال سابقه در درمان بیماریهای گوارشی باشد.
- درمان های وی باید نتایج مثبتی داشته باشند.
- دکتر هموروئید باید دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه لیزر بواسیر داشته باشد.
تشخیص و معاینه بواسیر چگونه انجام می شود؟
در مرحله اول پزشک با گفته های بیمار وی را معاینه می کند؛ اما گاهی برای تشخیص دقیق اینکه بیماری بواسیر بوده و دیگر بیماری های نشیمنگاهی نباشد، انجام معاینه امری ضروری بوده و ممکن است به روش مشاهده، معاینه فیزیکی یا انجام آزمایش باشد.
معاینه مقعد در حالت های مختلف خوابیده صورت گرفته و برای انجام معاینه های دقیق فیزیکی از ژل های روان کننده برای باز کردن مقعد و همچنین دستکش استفاده می شود. این معاینه به منظور تشخیص نوع دقیق هموروئید داخلی یا خارجی انجام گرفته و بدون درد است. البته گاهی بیمار دچار هموروئید داخلی بوده که معاینه آن نیازمند انجام برخی آزمایشات است که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.